balsam för själen

2012-04-13 / 12:11:21 / © www.mauselie.blogg.se

Ännu en grå-regnig dag, en "otursdag?"...nja jag tror man hakar upp sig för mycket på just denna fredag den 13:e hoppas iaf att ni inte "råkar" ut för nåt bara för det.

Jag brukar köpa med mig snittblommor hem minst en gång i veckan, jag verkligen måste fylla lägenheten och min själ med deras skönhet... det går liksom inte att vara utan! Denna gång blev det rosor, vita liljor är annars min absolut favoritblomma.
För att hålla de vid liv längre brukar jag hälla lite socker och lite ättika i ljummet vattnet, se till att det inte finns några blad under vattenytan.. och så får de vila i ett iskallt vattenbad under natten, så är de fräscha igen på morgonen...då får de nytt varmt vatten, nya snitt och sen samma procedur igen.


sandra- Med pojke i magen

Färska snittblommor är verkligen balsam för själen :D Jag brukar också köpa hem de ofta. Tulpaner är min favorit och även vita liljor som jag såg är din favvo också. Dock är de supergiftga för katter, och med tanke på hur mina katter är (äter ALLT!!!) så vågar ja inte ha hem de...SV

Du är för söt!! Tack tack tack! :DHoppas ni får en superhelg!Kram


PUBLICERAT: 2012-04-13, 15:47:31 | URL: http://frusandrasjoberg.blogg.se/

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:
« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: