Granny grey hair

2012-02-08 / 17:07:30 / © www.mauselie.blogg.se

Här ska det färgas! Hittade mitt första gråa vid 20-års åldern. Då tog jag bara en pincett och ryckte loss det. Med åren = massa nya gråa. Känns väl lite jobbigt för att det är grått så men det är mer jobbigt att hårfärgen inte håller så länge, man får färga på tok för många gånger mellan. Tur för hårfärg utan ammoniak!

Har några egna teorier om varför just jag fick gråa så tidigt
, vill minnas att jag i mina tonår bläddrade i Frida eller Vecko Revyn. Där fanns det nåt bra tips om hur man kunde få solblekt hår... dränka håret i citron. Åhå, läst och gjort. Där låg jag och soldade med mitt citronindränkta hår. Kanske inte så bra på mörk-brunt hår?

Andra teorin, min filosofiska själ fick håret att bli grått av allt tänkade?! Man har väl läst att folk fått grått hår över en natt pga sorg och för mycket tänkade.

Kanske jag en vacker dag slutar att färga det mörkt och bara låta det få bli grått, läste även nånstans om att det var väldigt poppis i modevärlden ett tag så man kanske även blir trendig den dagen det skulle bli het igen. Jag menar jag är ju bara 33 for heavens sake!Spelas varmt nu:

St. Elmos Fire (Man In Motion)-Från filmen St. Elmos Fire (1985) <3


Maria

sv: kul att höra! Jättefin blogg du har :D


PUBLICERAT: 2012-02-08, 18:59:45 | URL: http://marialala.blogg.se/
Grodan

Snyggt med grått hår tycker jag.. iaf sånt där silvergrått :)


PUBLICERAT: 2012-02-10, 17:21:12 | URL: http://reneesmedhult.blogg.se/

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:
« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: