Nostalgi, all in

2012-01-31 / 18:46:10 / © www.mauselie.blogg.se

Det var tights, "usa" strumpor till. Blommiga klänningar över vita t-shirt... blommor på allt i princip där ett tag. Vid nåt tillfälle var det även hett att klippa upp nya jeans längst ner... vad tänkte man med då? Snelugg sprejjad med ton av hårspray, svarta Dr Martens, magtröja... aaahh det ljuva goda livet då allt bara kretsade kring vilka fester man skulle gå på, om den där speciella killen skulle vara där... inga större beskymmer.

Äntligen har jag skaffat mig boxen och njuter av varje avsnitt. Just nu med en tjock hals och näsa fullt av slem, ett huvud redo att sprängas och en kropp som vid minsta beröring känns som det skulle gå sönder. Hello förkylning!Tema: Sommar i Estland del 1

2012-01-27 / 08:17:52 / © www.mauselie.blogg.se

På balkongen med en varm kopp kaffe...fågelkvitter... flashbacks. Visst längtar man lite smått efter våren och sommaren. Även om jag mer är en vintermänniska.


Fredags-känsla

2012-01-26 / 11:36:07 / © www.mauselie.blogg.se

God Torsdag! Gillar inte den där känslan man får ibland, man är helt inställd på en dag och får den där speciella känslan knyten till den men då visar det sig vara nåt helt annat, förvirrande till tusan!

Svammel svammel, kickade igång denna "fredag"- torsdag halvt vaken med drömmen hängandes kvar nånstans som ett litet tunt moln, irrade omkring som en halvfull tanta utan nån som helst aning om vad som skulle göras först. Kaffe? Borsta tänderna, mata puddies... diska... sätta på sig sockor...??? Vad- hur -när??? Blev lite av allt på en gång. Mega förvirring som sagt.

Lite sommar-känsla på det också

Time for some analyzing

2012-01-25 / 19:19:01 / © www.mauselie.blogg.se

Kvällsmys och lite grävande på agendan. Ska bli intressant.

Right mindfulness

2012-01-25 / 15:41:38 / © www.mauselie.blogg.se

Det är inte alltid man tänker på hur lyckligt lottad man ändå är. Bland alla måsten, om och men är det lätt att glömma bort. Ta minst 10 min om dagen att reflektera över allt du ändå har, nu menas inte materiella ting men visst... gläd dig över det också och saknar du någonting så uppskatta det du har först. Du har ben som tar dig fram... du har ögon du kan se med... Just be här och nu!Dag 2

2012-01-24 / 11:10:57 / © www.mauselie.blogg.se

Sömntåget lyste med sin frånvaro igår, berodde på vädret? Var uppe vid 1-tiden och rotade i skafferiet, blev lite fil med digestive och inte bara 1 eller 2 mackor utan 4st... vadå munchies... man skulle kunna få för sig både det ena eller andra. Faktum är att jag har fått en ny medicin som inte verkar på det mest optimala sättet...

Myrkrypp i benen, tar mig en omgång kaffe till och lite lunch kanske.Tema: Böcker

2012-01-23 / 21:50:01 / © www.mauselie.blogg.se

Hej mina kära läsare, ser att ni är ett gäng som tittat in under min extremt långa paus. Det gör en glad!
Ska försöka ta upp detta igen. Känner att jag behöver skriva av mig och distrahera mig själv lite från allt annat som upptar mina tankar.

Just nu har jag all tid i världen att bara kunna slappna av och bara vara. Känner mig dock otroligt stressad över denna "frihet". Det känns väldigt ovant... men kan tänka mig att om man nu har stressad genom hela sitt liv så känns denna plötsliga paus obekant.

Gänget av böcker på mitt nattduksbord kommer att få sig en omgång igen. Tror inte jag har läst klart en enda, hur kan man bli så rastlös?


Hm, ser en liten röd tråd bland mina böcker?!