en del av dagens igår

2012-03-08 / 12:22:50 / © www.mauselie.blogg.se


Man ska inte tro att det är sommar
, eller vår för den delen riktigt ännu... det är kyligt och iskalla vindar, brrrr! Igår såg jag många traska omkring i på tok för lite kläder, det gjorde nästan ont att se. Kanske har med åldern att göra, minns iof att jag själv som ung inte brydde mig om väder utan tog på mig det jag ville. Hade ett par jeans kommer jag ihåg som hade en spricka vid skinkan och de hade jag självklart på mig i minusgrader samt en kort jacka på det... väldigt hippt och varmt.

Var på en halv världsresa igår,det var inspirerande och roligt.

Slänger in lite bilder av det jag hade på mig igår. Tänkte först använda mig av appen blogg.se men det funkar inte så bra då mina bilder aldrig kan laddas upp, why?!

Väskan är köpt i Cuba och jag fullkomligt älskar den!!! Har länge velat ha en sån typ, luktar dock inget vidare. Vet inte hur jag ska få bort den där starka skinnlukten?!


sandra- med pojke i magen

¨Åhh vilka fina kläder! i love väskan! Jag vill också ha nya VITA converse.. Mina har hängt med ett tag och är trots maskintvätt långt ifrån vita :S

Men vill även ha ett par gråa, ett par till röda och ett par svarta... De blir lite smådyrt.. Dessutom är ja lite nojig o köpa massa nya skor, då de är vanligt att man går upp 0.5-1 storlek på skor när man är / har varit gravid... :SSV

Då ska ja ge dej ett tips till ;)

Istället för att köpa förer tar du bara en tomat av den sort du vill ha (körsbär, biff eller vanlig)

och delar den och planterar den så som den är i jorden :D Billigare sätt får man leta efter ;D


PUBLICERAT: 2012-03-08, 15:14:23 | URL: http://frusandrasjoberg.blogg.se/
Annelie

Nej, nej, nej, låt inte min fantastiska beskrivning lura dig! Den var INTE sevärd! Annat än av nostalgiskäl då möjligen... ;)

Jätteläcker väska!


PUBLICERAT: 2012-03-08, 17:18:30 | URL: http://zombiesincandyland.blogg.se/
Art By Tina - Konst & Fashion

Underbar underbar underbar väska!!!!!!


PUBLICERAT: 2012-03-08, 19:15:43 | URL: http://trueborn.blogg.se/

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:
« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: